Wellness

Wellness

 

Infraworld

Wanneer u het hele jaar rond wilt kunnen genieten van de weldaad van warmte voor uw lichaam, zonder afhankelijk te zijn van de zon, is een infraroodcabine zeker het overwegen waard.

Voordelen van IR cabines

Infraroodcabines maken gebruik van infraroodstralen, die een weldadige werking hebben op uw volledige lichaam. Waarschijnlijk herinnert u zich nog de ‘rode lamp’ van vroeger, die wonderen deed voor verkrampte schouders of een stijve nek. De infrarood cabine werkt net zoals die lamp van vroeger, maar is stukken comfortabeler, effectiever en groter, zodat uw hele lichaam er baat bij heeft. 

Wilt u Infraworld infraroodcabines kopen, dan heeft u een uitgebreide keuze.

U vindt hier kleine en grote cabines, zowel standaard als design. Topper in de verkoop infraroodcabines van Infraworld is de Triosol cabine, waarin u kan genieten van de helende A-, B- en C-infraroodstraling én de zuiverende werking van de zoutverdamper op uw luchtwegen en huid. 

GRATIS  PROBEREN IN TIELT op afspraak

0486/86.61.87 - info@orium.life

HotSpot / Freeflow

Een jacuzzi bubbelbad is wellness ten top. De heerlijke warme bubbels en massagejets, waaraan de ‘whirlpool’ jacuzzi ook z’n naam dankt, zijn niet alleen super ontspannend voor zowel uw lichaam als geest, maar hebben ook tal van positieve eigenschappen voor uw gezondheid. 

Er bestaan grote verschillen in de jacuzzi prijzen.

Dit verschil in spa jacuzzi prijzen kan grotendeels door 3 factoren verklaard worden.

Eerst en vooral worden jacuzzi prijzen beïnvloed door de kwaliteit en dichtheid van de isolatie. Hoe meer isolatiemateriaal er is gebruik, hoe hoger de prijs.

Daarnaast speelt ook de filtercapaciteit een rol bij het bepalen van de prijzen jacuzzi. Last but not least wordt de prijs jacuzzi ook nog bepaald door de afwerking en variatie in massagejets.

Wilt u gewoon kunnen genieten van heerlijk warme bubbels, dan kan u een relatief goedkope jacuzzi kopen. Wilt u echt van een hydromassage kunnen genieten, dan zal de jacuzzi zich wat de prijs betreft in het hogere segment bevinden.

Een jacuzzi zorgt voor een uitstekende nachtrust!

Heeft u al eens stilgestaan bij de positieve effecten die een jacuzzi met zich meebrengt? Dompel 15 minuten onder in het warme watervan een HotSpot jacuzzi vóór dat u naar bed gaat. Het feit is dat deze 15 minuten zorgen voor een uitstekende nachtrust. Een nachtrust die zo goed is dat, wanneer u ‘s morgens opstaat, u zich uitgerust en verjongd voelt!

Jacuzzi voordelen

Als u pijn heeft, van lichte pijntjes tot ernstige vormen, brengt dat angst met zich mee. Deze angst zorgt ervoor dat u slecht slaapt en ’s morgens opstaat met het gevoel dat u niet uitgerust bent. Door het genieten van het warm en weldoend water in een jacuzzi, zorgt u ervoor dat de pijntjes waarvan u last heeft, ook afnemen. En neemt het gevoel van pijn af, dan neemt dat ook het angstgevoel weg. Gevolg: u kunt genieten van een goede nachtrust. Om pijn te genezen is er één belangrijke regel: goede nachtrust. Zonder slaap of rust is het zeer moeilijk om te genezen van eender welke pijn of ziekte.

In de medische wereld wordt vaak gezegd dat fysieke en mentale gezondheid elkaar in balans brengen. Als u dus uw fysieke gezondheid een boost geeft door middel van een deugddoende jacuzzi-sessie, zorgt dit er automatisch ook voor dat u zich mentaal sterker gaat voelen dankzij een goede nachtrust! 

Alles begint bij HotSpot jacuzzi!

Dit alles slaat terug op verschillende aspecten van het leven die invloed hebben op andere aspecten in het leven. Een vicieuze cirkel. Een goede nachtrust, dankzij een sessie in uw jacuzzi. doet wonderen voor de rest van uw leven. Als u een goede nachtrust heeft gehad, kan uw lichaam terug genezen en staat u mentaal ook sterker in uw schoenen. Als mentaal alles goed zit, is de fysieke staat van uw lichaam in harmonie. Hierdoor bent u in staat om uitstekend te slapen en uitgerust, en zonder pijn, aan de dag te beginnen! 

Technogym

Technogym is wereldwijd marktleider op het gebied van oplossingen voor fitness en wellness en zijn apparatuur is in 65.000 wellnesscentra en meer dan 100.000 woningen over heel te wereld te vinden.

Geschat wordt dat elke dag ongeveer 35 miljoen mensen in meer dan 100 landen gebruik maken van de Technogym producten.

WIST U...

Technogym levert ook aan andere locaties dan sportscholen, fitnesscentra en kantoren. Wellness kan in ieders leven worden opgenomen – op cruises, in residentiële appartementen, op universiteiten en in het leger.

In een professionele fitness vindt u natuurlijk een groot aanbod fitnesstoestellen; toestellen die bovendien ook van een hogere kwaliteit zijn, juist omdat ze intensief gebruikt worden. Gaat u een fitnesstoestel kopen voor privé gebruik dan moet de kwaliteit niet op datzelfde niveau liggen… daarom ook dat de prijzen van fitness toestellen te koop voor particulieren lager liggen dan die voor professionals. 

Sport thuis met Technogym!

 

Zwemspa

Swimspa, zwemspa –twee verschillende termen voor hetzelfde voorwerp: een jacuzzi waar u ook nog eens in kan zwemmen.

Deze luxueuze ervaring zorgt ervoor dat u geheel tot rust kunt komen en een pauze kunt nemen van uw dagelijkse, hectische leven.

En wanneer u uw luxe zwemspa voor thuis aanschaft, beleeft u deze unieke ervaring ook nog eens in uw eigen achtertuin!

Bij ORIUM helpen we u graag bij de aanschaf van uw eigen swim spa.

Wij snappen namelijk dat u het uiterste uit deze ervaring wilt behalen. Daarom heeft u bij ons keuze uit een uitgebreid assortiment swimspas.

Onze zwemspas zijn namelijk in diverse soorten en modellen beschikbaar, met uiteenlopende mogelijkheden.

U kunt bij ons terecht voor een échte, sportieve swimming spa in uw achtertuin, maar ook voor een prachtig swim spa design om uw leefomgeving extra uitstraling te geven.

Lees en kijk gerust verder voor meer informatie over onze swimmspa’s.

 

Pop-Up Orium Wellness

Verdienen we niet allemaal een eigen stukje betaalbare privé wellness ?

Zeker tot april opent Orium een Wellness Pop-up in de Kortrijkstraat 31 te Tielt.

In deze belevingswinkel vindt U alles van Sauna, Ir cabines, combinatie van beide , Jacuzzi en accesoires.

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of maak een afspraak voor een GRATIS test sessie.

Open van :

dinsdag tem. vrijdag van 14u - 18u

zaterdag 10u - 18u

Andere dagen/uren ook mogelijk op afspraak